Услуги

КЛАСИЧЕСКИ ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

Ветроупорните завеси са идеално решение за предпазване от дъжд, сняг, вятър или слънце, което ще Ви осигури комфорт и спокойствие, независимо от атмосферните условия. Изработват се от прозрачен PVC винил „Кристал“ с дебелина от  800 микрона (0.8 мм), кантиран със синтетичен PVC брезент (650 гр./кв.м.) в цвят по избор. При „Класическа ветроупорна завеса“ закопчаването става с елипсовидни копчета. По вертикалалния кант се поставя обков от поцинковани капси, в които вслизат пластмасови елипсовидни копчета. В горната част на завесите се поставят колани с катарами за фиксиране на завесите в навито състояние. В долната част се поставя джоб, в който се поставя тежест за обтягане на завесата (тръба, профил, дъска или друго). Върху завесите може да се монтира цип с двоен водач, който да играе ролята на „Врата“.

ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ С МЕХАНИЗЪМ

Ветроупорни завеси с механизъм са подходящи за тераси или обекти с по-голяма за обслужване площ. В голямата си част тези завеси са аналогични на класическите. Разликата идва в метода на навиване. Той може да бъде по хоризонтал, посредством Релсов механизъм и по вертикал посредством Вал с манивела или ел. Мотор. При релсовите механизми изпъването на завесата става по хоризонтал, чрез поставяне в краищата на обков от елипсовидни копчета или коланчета за пристягане. При механизъм с „ВАЛ“ изпъването на завесата става чрез тежест в долния край или куки монтирани към земята. Специфичното при тези завеси е, че в двата края, между завесата и стената остава разстояние. То е необходимо за монтиране на навиващия механизъм.

ИЗРАБОТКА И РЕМОНТ НА ПОКРИВАЛА И ПЛАТНИЩА ОТ ПВЦ ВИНИЛ (БРЕЗЕНТ)

ПП Консултинг ЕООД (Завесите Враца – Zavesite.Com) Предлага изработка и монтаж на покривала за товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета. Изработка и ремонт на ПВЦ платнища и покривала. Рециклиране на съществуващи брезенти. Различни широкоплощни покривала за завиване на насипни материали. Покривала за басейни, навеси и беседки.

СЕННИЦИ ТИП ``ЧУПЕЩО РАМО`` - ИЗРАБОТКА И РЕМОНТ

Сенници тип чупещо рамо е може би най – разпространеният, понеже е универсален, лесно се ползва и е изключително ефективен срещу вредните слънчеви лъчи. Със Сенници Чупещо Рамо откривате прохладата и така търсената сянка в горещите летни дни. Можете да го сложите както на балкона си, така и да засенчите вашето открито лятно заведение. Това може да стане посредством Конструкция тип (бесилка) ,на която могат да се монтират сенниците и да покриете изключително голяма площ….

PVC ЛЕНТОВИ ЗАВЕСИ

Лентовите завеси служат за преграда, като същевременно дават възможност за лесно преминаване през тях. Най- често имат индустриално приложение, като осигуряват възможност за преминаване на транспортна техника (мотокари, палетни колички и др. техника). Използват се и при ветрозащита на заведения – ресторанти, барбекюта, навеси и др. Лентовите завеси се използват също като температурна бариера в хлдилни камери и хладилни камиони. В горната част на завесата се поставят окачвачи от неръждаема стомана и планки, които вече се монтират над целевия отвор.

Можете да изберете различна дебелина и ширина на използвания материал:

  • Дебелина от 800, 2000 или 3000 микрона. (0,8; 2,0; или 3,0 мм);
  • Ширина от 20 или 30 см за ленти с дебелина 2,0 и 3,0 мм, а при дебелина от 0.8 мм ширината може да е по избор

Този вид завеси имат голямо приложение в хранително-вкусовата индустрия, автосервизи, складове и други.

ЛИЗИНГ

Всички продукти предлагани от „ПП Консултинг“ ЕООД- Ветрозащитни системи, могат да бъдат закупени на изплащане, чрез УниКредит Кънсюмър Файненсинг!
За Контакти: 0883440825