За нас

За нас

ПП Консултинг ЕООД- Ветрозащитни системи

Ефективни ветрозащитни системи за заграждане на външни пространства като навеси, барбекюта, беседки, тераси и др. Ветроупорните завеси са идеално решение за предпазване от дъжд, сняг, вятър или слънце, което ще Ви осигури комфорт и спокойствие, независимо от атмосферните условия. Изработват се от прозрачен PVC винил „Кристал“ с дебелина от  800 микрона (0.8 мм), кантиран със синтетичен PVC брезент (650 гр./кв.м.) в цвят по избор. В зависимост от обкова и метода на прибиране, ветроупорните завеси биват:

  • Класическа ветроупорна завеса със закопчаване с елипсовидни копчета- По вертикалалния кант се поставя обков от поцинковани капси, в които вслизат пластмасови елипсовидни копчета. В горната част на завесите се поставят колани с катарами за фиксиране на завесите в навито състояние. В долната част се поставя джоб, в който се поставя тежест за обтягане на завесата (тръба, профил, дъска или друго). Върху завесите може да се монтира цип с двоен водач, който да играе ролята на „Врата“.
  • Ветроупорни завеси с „Механизъм“- Ветроупорни завеси с механизъм са подходящи за тераси или обекти с по-голяма за обслужване площ. В голямата си част тези завеси са аналогични на класическите. Разликата идва в метода на навиване. Той може да бъде по хоризонтал, посредством Релсов механизъм и по вертикал посредством Вал с манивела или ел. Мотор. При релсовите механизми изпъването на завесата става по хоризонтал, чрез поставяне в краищата на обков от елипсовидни копчета или коланчета за пристягане. При механизъм с „ВАЛ“ изпъването на завесата става чрез тежест в долния край или куки монтирани към земята. Специфичното при тези завеси е, че в двата края, между завесата и стената остава разстояние. То е необходимо за монтиране на навиващия механизъм.

Ветроупорни завеси – характеристики:

– използват се през три от четирите сезона

– предпазват от вятър, дъжд и снегонавяване

– голяма издръжливост във времето

– ниска цена в сравнение с изграждането на постоянните прегради (бетонни стени, дограми със стъклопакети и т.н.)

– монтаж на дървена, метална или бетонна конструкция

– захващане с въртящи копчета, ципове и/или коланчета

– възможност за навиване без демонтаж

– богато разнообразие на цветове

– анти UV третировка – против пожълтяване, стареене и напукване

– издръжливост при широки температурни промени: от – 20° С до + 60° С

Фирмата предлага също:

– Тенти, сенници и перголи. Богато разнообразие на предлаганите цветове за успешно съчетание с екстериора на обекта.

– Покривила за ремаркета и полуремаркета- изработка и ремонт;

– Покривала за басейни. С и без механизъм за навиване;

– Работим с клиенти от цялата страна!!!

– Индивидуален подход!!!

– Професионално проектиране, изработка и монтаж!!!

– ЛИЗИНГ!!!